TREĆI UNIVEREXPORT U SREMSKOJ KAMENICI

1162020-univerexport sremska kamenica

11. VI 2020 | Kompanija Univerexport je 11. juna otvorila svoju treću prodavnicu u Sremskoj Kamenici, a grupa Univerexport nastavila je sa širenjem svoje maloprodajne mreže u svim većim i manjim opštinskim centrima Vojvodine i Beograda.

Podstaknuti činjenicom da se trend kupovina u najbližim radnjama mestu stanovanja ili mestu rada i dalje nastavlja, kao i da kupci žele da kupovinu obave što brže i jednostavnije a pri tom imaju dobru ponudu domaćih proizvoda, Univerexport ove godine otvara nova prodajna mesta i kvalitetno odgovara na želje kupaca. Nova prodavnica u Sremskoj Kamenici ima blizu 300m² prodajnog prostora, a 10 novozaposlenih radnika spremno će odgovoriti na zahteve potrošača vezane za kvaliteta proizvoda, brzinu usluge i ljubaznost.

“Asortiman od 5.000 artikala sasvim je dovoljan istovremeno i za brzo obavljanje kupovine, ali i za kupovinu svega onoga što je potrebno u tom momentu. Meso sa sopstvene farme iz Bačke Palanke, robne marke Baš Baš i Naše najbolje sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, uvek sveže voće i povrće, proizvodi iz sopstvenih proizvdnih pogona (organska proizvodnja, pecivo i hlebovi, vino i pršuta Vučurević), najtraženiji su artikli u prodajnom asortimanu prodavnica Univerexporta”, kažu iz ove kompanije.

Do kraja godine Novosađane i stanovnike okolnih mesta očekuje još prodajnih objekata Univerexporta, a prvo od njih će biti u narednih nekoliko meseci.