DIS ZAPOČEO KAMPANJU ‘DOMAĆI ZADATAK: KUPI DOMAĆE’

12. VI 2020. | Današnjom konferencijom za medije održanom u prostorijama beogradskog Medija centra, kompanija Dis pokrenula je kampanju ‘Domaći zadatak: Kupi domaće’ u kojoj, osim Disa, učestvuju i domaći proizvođači – Bambi, Imlek, Zlatiborac i Knjaz Miloš.

Konferencijom za medije je označen početak kampanje, a učestvovali su predstavnici svih pet kompanija – generalni direktor kompanije Dis Ivan Šuleić, Nemanja Brković (Bambi), Marija Malović (Imlek), Dijana Savić (Zlatiborac) i Milana Petrović (Knjaz Miloš).

Na konferenciji je najavljeno da će kompanija Dis, koja je idejni tvorac i nosilac kampanje, nastupiti tokom njenog trajanja sa ćiriličnim logotipom i sloganom ‘Naš, domaći’ – što je nedvosmislena pozicija koju drži skoro 30 godina. Takođe, ambalaže proizvoda će biti postavljene na posebno kreiranim pozicijama koje su brendirane našim primarnim pismom, dok će potrošači, zahvaljujući ukazanom poverenju, samo u Dis marketima tokom trajanja kampanje moći da kupe Plazmu u limitiranoj, ekskluzivnoj ćiriličnoj ambalaži.

Generalni direktor Disa Ivan Šuleić izjavio je da pored pozitivne reakcije auditorijuma očekuje i još bolje rezultate prodaje domaćih brendova u marketima Disa: “Želeli smo da stvorimo jaku integrisanu kampanju koja će obeležiti 2020. godinu u Disu. Ujedinjujući se sa najvećim srpskim brendovima na zajedničkoj misiji promocije domaćih proizvoda, mislim da smo to i uspeli i da smo završili najveći deo našeg domaćeg zadatka. U tom smislu, očekujemo i da će reakcija potrošača biti pozitivna i da ćemo ih na ovaj način podsetiti da je i pred njima jedan lep i lak domaći, a to je da kupe domaće u domaćoj trgovini”.

Naglašavajući značaj kupovine domaćeg, Šuleić je završio svoje izlaganje: “Kupovinom domaćih proizvoda, mi ne pomažemo samo brendovima, već i jednoj velikoj mreži zaposlenih ljudi, njihovim porodicama i čitavoj zajednici. Primera radi, uzimajući u obzir zaposlene koje naših pet kompanija upošljava, dolazimo do brojke od preko 4.000 ljudi. Na ovaj način želimo da istaknemo da kompanije koje proizvode u Srbiji, upošljavaju ljude iz Srbije i plaćaju porez Srbiji, stvaraju vrednost za celu zajednicu čineći život svakog pojedinca boljim”.