TREĆI UNIVEREXPORT U PETROVARADINU

04.10.2019 - Univerexport Petrovaradin 172 copy

04. X 2019. | Otvaranjem šampanjca i presecanjem vrpce od strane direktora Grupe Univerexport Vesne Vučurević svečano je obeležen početak rada nove prodavnice kompanije Univerexport.

Petrovaradin je od četvrtka, 3. oktobra, pored dva postojeća objekta, bogatiji za još jedan maloprodajni objekat kompanije Univerexport. U ulici Okrugićeva 17. otvoren je 149. objekat u nizu kompanije Univerexport, čiji su se planovi za 2019. godinu i kretali u pravcu otvaranja radnji manjeg formata u gradskim i prigradskim zonama u kojima do sada Univerexport kao brend nije egzistirao. Poseban fokus kompanije svakako je na teritoriji Novog Sada i okoline, kao mestu odakle je Univerexport pre 29 godina napravio svoje prve korake, kao svojevsna nagrada potrošačima za vernost i lojalnost koju nesebično pružaju svih ovih godina.

5.000 artikala, na prodajnom prostoru od blizu 300m² čini asortiman nove radnje, gde se posebno ističu proizvodi iz sopstvene proizvodnje i privatne robne marke, kao što su meso AD Bačke, BašBaš, DajDaj i Naše najbolje.

Na adresi Okrugićeva 17 zaposleno je 9 novih radnika, koji zajedno sa 2.500 ljude čine porodicu Univerexport koja svoje radnje ima u svakom većem i manjem opštinskom centru Vojvodine i u Beogradu.

Prvog dana kupovine, potrošače su dočekala iznenađenja u vidu poklon paketa, poklon cegera, ali i posebnih cena određenih artikala.