TREĆI OBJEKAT U ČAČKU: Gomex širi mrežu u centralnoj Srbiji

21. I 2022 | Kompanija Gomex nastavlja širenje svoje maloprodajne mreže otvaranjem trećeg marketa u Čačku, na adresi Gavrila Principa BB.

Novootvorena prodavnica uređena po prepoznatljivom Gomexovom konceptu maloprodajnih objekata poseduje asortiman od preko 4.000 svakodnevno potrebnih artikala, sa posebnim naglaskom na svežem voću i povrću.

220121_GomexCacak3_2

Objekat poseduje sopstvenu pekaru, koja će potrošačima u svakom trenutku nuditi širok izbor svežeg hleba i peciva, ali iz Gomexa, kao glavne adute u asortimanu ističu proizvode robne marke ‘Graničar’, koji su i nosioci PL programa kompanije.

220121_GomexCacak3_4

U objektu koji opslužuje deset novozaposlenih radnika nalaze se dve kase. Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do nedelje, od 7:00 do 20:40h.

220121_GomexCacak3_3

U kompaniji su naročito ponosni na digitalizaciju programa lojalnosti sa Gomex aplikacijom u njenom središtu, koja je predstavljena novom susedstvu zrenjaninskog trgovinskog lanca. U aplikaciji se prikupljaju Smart kuponi koji se dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1.000 dinara. Kuponi su personalizovani i uz njih se često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Uz to, svaki novoregistrovani korisnik aplikacije dobija i kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos narednog računa.

Otvaranje objekta je organizovano uz poštovanje svih mera zdravstvene zaštite, kako bi se prisutni osećali bezbedno i sigurno prilikom rada i kupovine.