THE FUN&FIT COMPANY- I OVE GODINE SJAJAN IFS REZULTAT

15. VI 2021 | “Kreiranjem izuzetno kvalitetnih i prepoznatljivih proizvoda, The Fun&Fit Company posluje po najvišim standardima u proizvodnji hrane. I ove godine, kao dokaz tome je naš konstantno visoki rezultat koji iznosi 99,22% usaglašenosti sa IFS standardima”, navode iz navode iz Fun&Fit-a i dodaju:

“The Fun&Fit Company je poznata po izuzetnom kvalitetu svojih proizvoda, inovacijama ali i brzoj reakciji na potrebe tržišta. Godinama unazad, naši brendovi Fun&Fit, Jumbo i ABC predstavljaju sinonim za vrhunski kvalitet. Uz to, kvalitet proizvoda koje radimo kao Private label za druge kompanije, proizvodimo sa istim entuzijazmom i po najvišim standardima, što naš uspeh čini još većim. Moderan dizajn, zip pakovanja za očuvanje svežine proizvoda većih gramaža, pristupačne cene i kontinuirana kontrola kvaliteta, samo su neki od činilaca naše brige o zadovoljstvu potrošača, a rezultati koje smo dobili potvrdjuju naš nivo posvećenosti i podrške ka njima”.

1562021-fun and fit 1

The Fun&Fit Company je sertifikovana po IFS Food standardu od juna 2014. godine i svake godine beleži ocene najvišeg nivoa prema IFS-ovom načinu ocenjivanja, što je efekat kontinuiranog rada i unapređivanja proizvodnje bezbedne i kvalitetne hrane, ispunjavanja zahteva i očekivanja potrošača, dobrog odnosa sa dobavljačima, rada zaposlenih i negovanja kulture bezbednosti hrane od strane svih zaposlenih u kompaniji.

IFS standard je prihvaćen od strane Globalne inicijative za bezbednost hrane koji je razvijen kako bi se osigurala sigurnost i kvalitet hrane, ali i važeći zakoni i propisi u zemlji odredišta proizvoda.