SVAKI POSETILAC EXIT FESTIVALA MOŽE BITI SUPERSTAR

06. VII 2023. | Već treću godinu zaredom, kompanije Heineken Srbija i Ekostar Pak zajedno doprinose podizanju ekološke svesti među posetiocima festivala, pre svega mladim ljudima.

Uz slogan ‘Be the Recycling Superstar’ svaki posetilac može biti Superstar, tako što će voditi računa o svom otpadu i, adekvatnim odlaganjem plastičnog otpada, doprineti da se on kasnije upotrebi kao resurs i na taj način doprinesu smanjenju zagađenja životne sredine. 

Svi posetioci, koji na vidno istaknutim reciklažnim stanicama za vreme festivala donesu sedam praznih plastičnih ambalaža (plastičnih čaša/PET flaša), zauzvrat će dobiti besplatno omiljeno Haineken Silver pivo. Tri Heineken Srbija / Ekostar Pak reciklažne stanice možete pronaći kod Akademije, Explosive šanca i kod Fusion bine.

Kod Akademije moguće je posetiti posebno kreiran ekološki kutak koji se sastoji od dve sfere – planete od biljaka, simbola prirode i zdrave životne sredine i planete od plastičnih ambalaža, koja nas podseća da neadekvatnim odlaganjem plastike ugrožavamo našu budućnost. Deljenjem fotografija ekološkog kutka na društvenim mrežama uz oznaku #betherecyclingsuperstar doprinosi se širenju svesti o značaju ekologije i ističe koliko je važno da svi vodimo računa o pravilnom odlaganju otpada i čuvanju životnog okruženja.

EXIT festival nastavlja da razvija svoje aktivnosti kroz platformu Green EXIT u saradnji sa kompanijama Ekostar pak, @heinekenrs #BallPackaging i @svaka.limenka.se.racuna_srbija.