Super Vero predstavio specijalnu uskršnju ponudu

210428_SuperVero-Uskrs

28. IV 2021 | Po mnogima jedan od najznačajnijih praznika – Uskrs Super Vero dočekuje spremno i u svojoj specijalnoj prazničnoj ponudi, potrošačima je približio one namirnice koje su ključne za njegovu proslavu.

Naglašavajući ponudu svežeg jagnjećeg mesa po specijalnim cenama, iz Super Vera poručuju da iz godine u godinu sarađuju sa malim poljoprivrednim gazdinstvima čiji domaćini stada vode na ispašu po obroncima srpskih planina.

“Izvanredna klima, netaknuta priroda i kvalitetna trava kao osnov ishrane doprinose premijum kvalitetu mesa. Redak specijalitet nezaboravnog ukusa je jagnjetina sa Peštera, a po kvalitetu jagnjećeg mesa poznat je i pirotski kraj. Mlada jagnjetina, upravo iz ovih predela, nezaobilazan je deo Super Vero uskršnje ponude”, poručuju iz kompanije.

Prema dosadašnjem iskustvu ovog trgovca, za Uskrs je godinama najtraženija pirotska jagnjetina uzgajana na Staroj planini, zbog čega Super Vero sarađuje sa farmom Eva. Ova farma nalazi se daleko van urbanog područja, okružena je planinama i netaknutom prirodom. Bilje Stare planine doprinosti ukusu mesa, dajući mu izuzetnu aromatičnost. Osim toga, jagnjetina sa farme Eva ima garantovano poreklo i deklarisana je kao pirotska i organska.

Za dane posta, iz specijalne ponude izdvajaju domaću ribu – pastrmku i losos pastrmku sa Stare planine koje su dostupne u Super Vero ribarnicama na Novom Beogradu i u sklopu Super Vero objekta u TC Zira.

U Super Vero uskršnjoj ponudi nalazi se i sve ono što je potrebno za farbanje jaja: setovi za farbanje u lukovini, klasične boje, boje sa gliterima, pastelne boje i sl. Za intenzivnije nijanse, Super Vero preporučuje grčke farbe za jaja marke Captains, a u ponudi su i najrazličitiji elementi za dodatno ukrašavanje – stikeri, sličice i magični setovi.

Super Vero će obradovati i najmlađe, koje će u četvrtak 29. aprila u objektu na Novom Beogradu, Bulevar Milutina Milankovića 86a, od 14 do 18 časova čekati Uskršnji zeka sa kojim mogu da se upoznaju, da porazgovaraju i naprave vesele uskršnje fotografije.