Kompanija Imlek donirala uskršnje paketiće deci bez roditeljskog staranja širom Srbije

28. IV 2021 | Sa željom da tokom uskršnjih praznika podeli radost sa najmlađima, brend Moja kravica obradovao je mlečnim paketićima štićenike SOS dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Doma za decu i omladinu „Duško Radović“ u Nišu, Prihvatilišta za decu Beograda, Svratišta za decu ulice u Beogradu, kao i Svratišta za decu i mlade u Novom Sadu.

Sada već tradicionalnom donacijom, predstavnici kompanije Imlek potrudili su se da ulepšaju praznične dane mališanima bez roditeljskog staranja, uz tradicionalno kucanje jajima specijalno oslikanim Moja kravica motivima.

210428_Moja-Kravica-jaja

Tokom druženja uz najradosnije uskršnje aktivnosti, najmlađima su osmehe izmamili paketići mlečnih proizvoda, Moja Kravica čokoladnog mleka od crne i od bele čokolade, kao i čoko-banana mleko.

„Druženja sa najmlađima su nam omiljeni deo posla, zbog čega baš u njihovom društvu obeležavamo brojne važne datume već dugi niz godina. Kao brend koji je već decenijama sinonim bezbrižnog odrastanja, Moja kravica se potrudila da i ove godine ulepša uskršnje praznike mališanima. Raduje nas što smo premijeru novog Moja kravica čoko-banana mleka imali baš sa našim najmlađim drugarima, i što smo druženjem i mlečnim paketićima doprineli njihovom zdravijem i srećnijem odrastanju, kao i što smo kreirali uspomene na praznične trenutke koji su posebno značajni u životu svakog deteta. Društveno odgovorno poslovanje, sa fokusom na pomoć najmlađima, jedan je od temelja kompanije Imlek, zbog čega nam aktivnosti ovog tipa predstavljaju najveće zadovoljstvo.“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.