SKROZ DOBRA PEKARA OD SADA JE DOSTUPNA I PREKO GLOVA

22. II 2024 | Korisnici Glovo platforme iz Beograda, od sada će u kategoriji hrane moći da izaberu jedan od preko 200 svežih proizvoda, koliko ovaj popularni lanac pekara ima u ponudi na samoj aplikaciji. Iz centrale lokacije Skroz dobra pekare, Glovo na vrata korisnika donosi ukusne proizvode iz jedne od 12 kategorija: pite, pice i sendviči, supe i čorbe, kuvana jela, roštilj, testenine, pecivo, salate, hleb, slatki program, kolači, kao i piće i mlečni program. Pored ovako velikog i bogatog izbora, na Glovo aplikaciji postoji i kategorija ‘doručak do 11’, gde će korisnici moći da uživaju u posebno kreiranim menijima i ponudama.

Broj lokacija Skroz dobre pekare koje postoje na Glovo aplikaciji planiran je značajno da poraste u narednih 6 meseci, kažu iz ove kompanije, kada će ova ponuda omogućena i korisnicima u Novom Sadu.

Zahvaljujući Glovo aplikaciji, svi pažljivo pripremani proizvodi iz Skroz dobre pekare, koja čuva tradiciju pripreme još od 1999. godine kada je prvi put otvorila svoja vrata, do korisnika stižu u proseku za 33 minuta. Na taj način im je omogućeno da uživaju u proizvodima na idealnoj temperaturi, u udobnosti doma ili ma gde se nalazili.

Ovo najnovije partnerstvo samo dokazuje veliku posvećenost Glovo platforme da korisnicima ponudi najširi izbor visoko-kvalitetnih proizvoda koji se mogu naći u gradovima u kojima Glovo posluje.

Kako bi se obeležio početak još jedne saradnje u nizu, Glovo korisnici mogu da uživaju u besplatnoj dostavi za sve proizvode Skroz dobra pekare sve do kraja februara.