‘ŠIROOOKO’ – MUZIČKI NAGRADNI KONKURS

30. VI 2020. | Neoplanta već decenijama donosi vojvođansku priču, o širokom uživanju natenane. U Neoplantinim proizvodima uživaju sva čula – mirisa, ukusa, vida, a od nedavno i čulo sluha, poručuju iz ove kompanije.

Čuli ste pesmu iz Neoplantine reklame? Melodija vam je verovatno ‘ušla u uho’, u sebi nosi zvuke tamburice i zove vas u zagrljaj bogate vojvođanske ravnice.

Kako bi dodatno ‘začinila’ priču ovog leta, kompanija Neoplanta organizuje muzički nagradni konkurs na YouTube kanalu ‘Širooko’. Pozivaju se svi izvođači da snime svoju verziju pesme ‘Široko’. Tri najbolje rangirana izvođača osvajaju novčane nagrade u vrednosti od 1.000, 700 i 500 eura.

Kompanija Neoplanta želi na ovaj način da pruži podršku muzičarima u razvoju njihove kreativnosti i karijere. Prijave je potrebno poslati do 12.07.2020. na adresu sirokokonkurs@neoplanta.co.rs

Numeru ‘Široooko’ je namenski komponovao bend ‘Apsolutno Romantično’ za potrebe kampanje, ali vrlo brzo je postala omiljena kod publike, pravi ‘zaštitni znak’ brenda Neoplanta Delikates.

O svim detaljima Opštih pravila nagradnog muzičkog konkursa možete se informisati na sajtu www.neoplanta.rs