PRVI ROĐENDAN VERO KLUBA: Brojne pogodnosti za članove programa lojalnosti

210217_VeroKlub

17. II 2021. | Kompanija Veropoulos proslavlja prvi rođendan svog programa lojalnosti Vero klub, čije članove od 11. do 24. februara, u okviru rođendanske ponude, čekaju brojne pogodnosti.

Za svoj prvenac Vero Klub je odlučio da časti svoje članove, koje u objektu Super Vero u Bul. Milutina Milankovića 86a dočekuje tim promoterki sa slatkim iznenađenjem – konfetama i čokoladnim torticama kako bi se zasladili povodom proslave rođenadana.

Za sve članove Kluba pripremljen je i liflet sa specijalnim ponudama i pregledom bodova za kupovinu određenih proizvoda, koji se po dobijanju mogu zameniti za vaučere, kao i popusti na više od 300 proizvoda u periodu trajanja rođendanske akcije.

Na Dan zaljubljenih Vero Klub je nagradio vernost i lojalnost svojih potrošača tako što im je obračunavao duple bodove pod sloganom “Jer Vero znači vernost”.

Članovi Vero Kluba dobijaju bodove na svakih potrošenih 100 dinara. Prikupljanjem 200 bodova članovi osvajaju vaučer od 200 dinara, a prikupljanjem 400 bodova, vaučer od 500 dinara. Dodatnih 150 bodova se dobija vikendom, na svakih potrošenih 3.000 dinara. Svaki bod važi 365 dana. Bodovi se ne dobijaju za Jumbo proizvode, cigarete i štampu.

Kao motivaciju za učlanjenje u Vero klub, u toku trajanja rođendanske ponude, Super Vero poklanja 100 bodova dobrodošlice svim novim članovima, bilo da su se učlanili u marketu ili online putem sajta www.veroklub.rs ili mobilne aplikacije Super Vero.

Na aplikaciji je moguće proveriti stanje bodova, na koliko vaučera potrošač ima pravo, prikazuje specijalne ponude koje su jedinstvene za svakog člana, a to mogu biti gratis bodovi ili veliki popusti i, naravno, pruža uvid u kompletnu ponudu.

Super Vero izražava veliku zahvalnost svim članovima Vero Kluba na vernosti i lojalnosti koje će i u budućnosti nastaviti da nagrađuje novim bodovima i brojnim popustima na kupovinu određenih proizvoda tokom cele godine, a samo tokom novogodišnjih praznika, 200 najlojalnijih potrošača nagrađeno je sa 2.000 bodova u vrednosti do 2.500 dinara u vaučerima.