PRVI GOMEX MARKET U LAJKOVCU

171221-Lajkovac-08

17. XII 2021. | Otvaranjem prve prodavnice u Lajkovcu, 17. Decembra, kompanija Gomex je nastavila sa proširenjem svoje maloprodajne mreže.  Prostirući se na 230m², nova prodavnica opremljena je po najnovijim standardima, a osim bogatog i inovativnog asortimana, kupce na ovoj lokaciji očekuje i brza i efikasna usluga.

Potrošačima je na raspolaganju široka ponuda proizvoda – odeljenje pijace nudi uvek svežu ponudu voća i povrća, odeljenje delikatesa i sireva nudi brojne vrste proizvoda ovih kategorija odličnog kvaliteta i ukusa. Otvaranjem objekta koji se nalazi u ulici Vojvode Mišića 64, kompanija je obezbedila 10 novih radnih mesta.

Na samom otvaranju, mnogobrojni kupci su imali priliku da postanu korisnici Gomexovog programa lojalnosti i na taj način potpuno besplatno dobiju svoju karticu (Kasicu Brojalicu) pomoću koje sakupljaju ‘keširiće’ i ostvaruju dodatne popuste. Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se putem pomenute aplikacije dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1.000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa. Na samom otvaranju marketa, za kupce su pripremljena i iznenađenja u vidu brojnih akcija, poklona i promocija.

Nova prodavnica radiće od ponedeljka do subote, u vremenu od 6:20 do 20:30h i nedeljom od 7:00 do 13:00h.