OTVOREN NOVI MAXI SUPERMARKET U TRŽNOM CENTRU WEST MALL U BEOGRADU

17. XII 2021. | Od 17. decembara Beograđani kupovinu mogu obavljati na još jednoj lokaciji, u novom Maxi supermarketu, otvorenom u tržnom centru West Mall, u okviru prestižnog kompleksa WEST 65, na Novom Beogradu. Na adresi Omladinskih brigada 86a, potrošače u novoj prodavnici očekuju brojna, bogato snabdevena, odeljenja za kupovinu koja uključuju i ekskluzivni asortiman raznovrsnih proizvoda.

Ponuda ovog supermarketa obuhvata širok izbor proizvoda prehrane i neprehrane, visokog kvaliteta i zagarantovane svežine. Kupcima su na raspolaganju mnogobrojne vrste svežeg voća i povrća, na odeljenju pijace, veliki izbor kvalitetnog, svežeg mesa u na odeljenju mesare, odeljenja delikatesa, gotovih jela, mlečnih proizvoda, slatkih i slanih konditora, kućnih potrepština. Bogata ponuda upotpunjena je izborom koji nudi pekara, u kojoj kupci mogu birati razne vrste toplih hlebova i peciva, koja se pripremaju i peku na licu mesta.

Odabir proizvoda i proces nabavke kupcima će olakšati 29 zaposlenih, koji su svakodnevno na usluzi, u prostranoj radnji, u kojoj se na više od 500m² odvija ugodno iskustvo kupovine. Četiri kase dostupne su za brzo i efikasno plaćanje.