PRESTIŽNI UNIVEREXPORT OBJEKAT OTVOREN U KEJ GARDENU

2142022-univerexport

21. IV 2022 | Nakon širenja svoje maloprodajne mreže na teritoriji Beograda i centralne Srbije, novi objekat kompanije Univerexport otvoren je 21. aprila u Novom Sadu, na adresi Filipa Višnjića 2. Reč je o jednom od najmodernijih objekata u sistemu Univerexporta i ukupno je 179. radnja ovog trgovinskog lanca. Prvog dana kupovine potrošače su dočekala brojna iznenađenja, akcijske i redovno snižene cene, ali i pokloni za prvih 200 kupaca i gratis kupovine za svakog 50. potrošača.

Na vrlo atraktivnoj lokaciji u novom naselju Kej Garden Residence, sa površinom od skoro 700 kvadrata maloprodajnog prostora, 14 zaposlenih i preko 8 hiljada artikala, novi Univerexport u Novom Sadu odgovara na sve složenije zahteve tržišta i potrošača. Reč je o radnji gde se kupovina može obaviti brzo i lako, a da istovremeno u asortimanu postoje kako artikli koji čine deo svakodnevnih potreba, tako i oni koji izlaze iz tog okvira, pa s pravom možemo reći da se i u ovoj Univerexport prodavnici zaista može pronaći za svakog po nešto.

Ono po čemu će Univerexport u Filipa Višnjića 2 trenutno biti poseban jesu elektronske cene. Reč je o projektu uz pomoć kojeg će proces kupovine biti lakši i brži, a ažuriranje i primena akcijskih cena funkcionisati jednostavno – na jedan klik, jer je koordinacija između polica i kase automatska. Time se rad zaposlenih umnogome olakšava, a ukupno zadovoljstvo potrošača obavljenom kupovinom postaje znatno veće.

Radno vreme Univerexporta na adresi Filipa Višnjića 2, je od 07h do 21h od ponedeljka do subote i od 07 do14 časova nedeljom.

Naredna otvaranja planirana su u Pančevu, Ćupriji, kao i na još jednoj atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu.