PREDSTAVLJENI NOVI GLO UREĐAJI NA PRVOM ‘TAJNOM KONCERTU’

14. XII 2018 | Nova serija glo 2.0 uređaja u zlatnoj i roze boji, kao i luksuzna limitirana serija u crnoj boji, predstavljeni su domaćoj javnosti na prvom ‘glo Secret Concert’ događaju.

Dugo iščekivana premijera prvog ‘tajnog koncerta’ okupila je više od 200 odabranih ličnosti, među kojima su se našli Jovana Joksimović, Ivan Ivanović, Dragan Bjelogrlić, Biljana Tipsarević, Olivera Kovačević, Slaven Došlo, Nataša Miljković, Minja Miletić, Andrija Kuzmanović i mnogi drugi.

Ovaj nesvakidašnji događaj je otpočeo nastupom Marije Šerifović, nakon koje se, posle duže pauze, beogradskoj publici predstavio i Toni Cetinski. Epilog večeri bio je šou Lepe Brene koji je trajao do duboko u noć, a na kome je ova zvezda prisutne zabavila izvođenjem svojih najvećih hitova.

“Glo druge generacije poseduje elegantan, premijum dizajn, kao i intezivnije boje, uz dobro poznate performanse – ne stvara dim, pepeo i značajno smanjuje količinu neprijatnog mirisa na koži, kosi, odeći, kao i u zatvorenim prostorima u kojima se koristi”, navodi se u saopštenju.

“Pre samo četiri meseca predstavili smo glo u Srbiji, kao prvoj zemlji u regionu, i veoma smo zadovoljni dosadašnjim reakcijama potrošača. Kako bismo zadovoljili njihov sofisticirani ukus, pred nama je estetski unapređena verzija uređaja koja predstavlja korak dalje ka onom što želimo da ponudimo našim konzumentima”, rekao je Sotiris Kostouros, generalni direktor kompanije British American Tobacco za Srbiju i Crnu Goru.

Ključna prednost uređaja glo nalazi se u jednostavnosti i lakoći njegove upotrebe – upravlja se na samo jedan klik, uz jedno punjenje baterije koje omogućava čak 30 uzastopnih konzumacija.