DIREKTOR NECTARA DOBITNIK NAGRADE ZA PROMOCIJU I RAZVOJ LIDERSTVA MEĐU MLADIMA

14. XII 2018. | Mihailo Janković, direktor Nectar grupe,  dobitnik je prestižnog priznanja za razvoj liderstva među mladima (‘The Sample Of Leadership Excellence’) na sinoćnoj svečanoj ceremoniji dodele godišnjih nagrada ‘SAM Gala’ u Bel Expo centru.

Nagrada je dodeljena Jankoviću za izuzetan doprinos promociji liderstva među mladima u okviru svečane ceremonije dodele godišnjih nagrada najistaknutijim menadžerima Srpske asocijacije menadžera (SAM), koja okuplja preko 400 članova, rukovodilaca uspešnih firmi i timova od preko 90.000 zaposlenih koji godišnje realiziju posao vredan 12 milijardi evra.

U obrazloženju dodele nagrade naglašeno je da je Mihailo Janković svojim bogatim profesionalnim iskustvom,  svojim angažovanjem i liderskim ponašenjem doprineo profesionalnom i ličnom razvoju mladih kroz niz mentorskih programa za mlade kao i saradnju sa najvećim obrazovnim institucijama u zemlji.

“Posebno sam ponosan na ovako prestižno priznanje baš na kraju ove važne godine za Nectar, godine u kojoj smo zaokružili naših prvih 20 godina poslovanja. Baza našeg uspeha je u domaćem voću i domaćim talentima, domaćoj inovativnosti i domaćoj kreativnosti. Talenat je nešto što se kod nas ne podrazumeva već se gaji, neguje, razvija. I zato sam posebno ponosan i nije mi svejedno kada vidim da se to vidi i van Nectara. Hvala vam u ime svih naših talenata i verujte da su uspesi tek pred nama”, izjavio je Janković.