PRAZNIČNE DONACIJE KOMPANIJE SUNOKO: DA DECEMBAR BUDE ‘SLAĐI’

27. XII 2018. | U susret predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima, kompanija Sunoko, članica MK Groupa, realizovala je brojne donacije.

Javnom komunalnom preduzeću Putevi opštine Pećinci u decembru donirano je dva miliona dinara. U Novom Sadu, treću godinu zaredom, zajedno sa kompanijom Erdevik, kompanija Sunoko je podržala humanitarnu akciju ‘Pokloni osmeh’ donacijom šećera i crnog vina. Pored toga, donirano je i 500kg šećera za pet domova za decu, beskućnike i stare u Novom Sadu. Ni ove godine, kompanija nije zaboravila Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji, kojima je uručeno 500kg Sunoko šećera.

“Kompanija Sunoko kontinuirano radi na poboljšanju uslova života u lokalnim zajednicama u kojima posluje. Našim decembarskim donacijama želeli smo da praznike koji nam dolaze učinimo srećnijim onima kojima je to potrebno”, izjavio je Ljubiša Radenković, direktor kompanije Sunoko.

MK Group, zajedno sa svojim članicama, kontinuirano učestvuje u brojnim humanitarnim akcijama i donacijama čime pokazuje da je pouzdan partner društvu u rešavanju brojnih socijalnih problema. Samo u poslednjih 5 godina realizovano je 460 društveno odgovornih akcija u vrednosti većoj od tri miliona evra.