FASHION WEEK & PERWOLL: MODNA 2019. GODINA JE VEĆ POČELA

27. XII 2018. | U organizaciji Belgrade Fashion Weeka i brenda Perwoll mnogi modni ‘sladokusci’ su već  ‘uskočili u modnu 2019’. Uz sjajne modne fotografije Miše Obradovića, gosti Pop Up concept prostora – BFW choice u Rajićeva Shopping centru uživali su i u mini reviji najboljih outfita sezone u okviru posebnog Perwoll kutka. U duhu predstojećih praznika goste je darivao Perwoll kao čest izbor modnih znalaca.

Bila je ovo jedinstvena prilika da u nesvakidašnjem ambijentu, uživajući u modnim ‘specijalitetima’ mnogi odaberu svoj novogodišnji outfit, podrže rad domaćih samostalnih dizajnera, a i sami budu nagrađeni.

Pop Up Store – BFW Choice je prvi koncept store u nekom od beogradskih tržnih centara koji nudi najbolji izbor dizajnerske odeće više od 30 domaćih dizajnera. Ova izložbeno-prodajna postavka koja će trajati do aprila 2019. gdoine, realizovana je u okviru udruženja dizajnera BFW Design Collective. Kroz atraktivan ženski i muški asortiman, zanimljiv izbor obuće i aksesoara, Belgrade Fashion Week je omogućio i široj publici adekvatno konzumiranje domaće autorske mode, ali i sjajne kombinacije prilagođene novogodišnjim praznicima i aktuelnoj sezoni.