POSETIOCI BITEF GRADA PRVI DEGUSTIRALI CARNEX VEGE HUMUSE

24. IX 2019. | Kompanija Carnex, članica MK grupe i ove godine je ponosni sponzor Bitef festivala koji traje od 17. do 26. septembra i za čije je posetioce pripremila brojna ukusna iznenađenja, poklone i posluženja.

Kako je Bitef originalni pobornik avangarde i svake godine beogradskoj publici dočara novine u pozorišnoj umetnosti, upravo je zato baš na Bitefu, među brojnim aktivnostima za svoje verne potrošače, Carnex po prvi put priredio i degustaciju svojih novih proizvoda – Carnex Vege humusa.

Posetioci Bitef Grada su u nedelju u pauzama između predstava imali priliku da degustiraju sva tri ukusa Carnex Vege humusa, koji su 100% prirodni, posni i bez aditiva. Carnex Vege humusi koji se mogu prilagoditi savremenom načinu života i različitim životnim navikama predstavljaju iskorak u proizvodnji kompanije Carnex koja je, prateći svetske trendove i vegansku ishranu, a poštujući tradiciju i kvalitet izašla na tržište vege pašteta i ishrane.

Ista slasna iznenađenja čekaju posetioce i na zatvaranju Bitef Grada u Luci Beograd 26. septembra. Slobodno vreme u pauzama, pre i posle predstava i pratećih aktivnosti posetioci će moći da iskoriste za uživanje u novim ukusima Carnex Vege humusa, ali i u drugim poslasticama i specijalitetima koje je Bitef pripremio.