POČELA PLAZMA NAGRADNA IGRA

1. XI 2022. | Plazma poziva potrošače da se za najslađi kraj ručka počaste savršenim zalogajima Plazma Kocke i Plazma Stiksa i da učestvuju u nacionalnoj nagradnoj igri ‘Osećaj koji nas spaja i nagrade osvaja!’. Učesnike svake nedelje očekuju vredne nagrade i mogućnost osvajanja glavne premije – automobila BMW MINI Cooper S.

Kupovinom dva ista pakovanja ili njihovom kombinacijom, od 1. novembra, može se učestvovati u prvoj nacionalnoj nagradnoj igri Plazma Kocka i Stiksa. Sve što je potrebno jeste da se, nakon kupovine dva proizvoda iz asortimana Plazma Kocka i Stiksi, ili njihovom kombinacijom, pošalje SMS* sa precizno unetim BI brojem sa fiskalnog računa na broj 5544.

Nedeljne nagrade su: Spa vikend za dvoje, Apple Iphone 13 i Costa Coffee paket, a glavna nagrada je BMW Mini Cooper S i biće dodeljena 6. decembra.

Više informacija o nagradnoj igri ‘Osećaj koji nas spaja i nagrade osvaja!’ može se videti na Plazma nagradna igra.

*SMS poruka se tarifira po ceni standardnog SMS-a za MTS, A1 i Yettel mrežu (za korisnike MTS mobilne mreže: 3,6 rsd sa PDV-om, za korisnike Yettel mobilne mreže: 3,99 rsd sa PDV-om i za korisnike A1 mobilne mreže: 3,48 rsd sa PDV-om).