PHILIP MORRIS 4. PUT ZAREDOM DOBITNIK PRIZNANJA ‘TOP EMPLOYER’

11.02.2019 - Filip Moris među najboljim poslodavcima u zemlji i svetu JPG

11. II 2019. | Kompanija Philip Morris Srbija dobila je četvrti put zaredom priznanje ‘Top Employer’, čime je, zahvaljujući izuzetnim uslovima koje pruža svojim zaposlenima, svrstana među najbolje poslodavce u zemlji i u 2019. godini.

Sertifikat ‘Top Employer’, koji dodeljuje istoimeni međunarodni institut sa sedištem u Holandiji, još jednom potvrđuje da se kompanija Philip Morris ističe po strateškim, dobro osmišljenim programima pomoću kojih se kreira radno okruženje u kom se zaposleni osnažuju i dobijaju izvanredne mogućnosti daljeg razvoja.

“Kompanija Philip Morris se već četiri pune godine nalazi na putu ostvarenja jedne smele vizije – budućnosti bez duvanskog dima. Činjenica da kroz čitav taj period dobijamo kako na lokalnom, tako i na evropskom i globalnom nivou ovakvo priznanje, dokazuje jednu važnu stvar – da su nam ljudi, naši zaposleni, koji su najvažnija karika u procesu transformacije, bili i ostali na prvom mestu”, kazala je Tatjana Jovanović, direktor ljudskih resursa u kompaniji Philip Morris za jugoistočnu Evropu.

Kako bi bile sertifikovane od strane ove međunarodne institucije, kompanije moraju ispuniti veoma stroge kriterijume, poput: strategije pronalaženja talentovanih pojedinaca, planiranja angažovanja zaposlenih, uključivanja zaposlenih u kolektiv, mogućnosti za učenje i razvoj, upravljanja učinkom rada, razvoja liderskih sposobnosti, upravljanja karijerom, kompenzacije i beneficije.