PERSU OTVARA PRODAVNICU NA DORĆOLU


21. XII 2021. | Novo beogradsko naselje na Dorćolu, koje nekadašnji industrijski deo grada transformiše u stambeno-poslovni kompleks na istorijskoj lokaciji, od ove nedelje biće adresa novog premium objekta maloprodajnog lanca PerSu iz Vojvodine.

Ovaj moderno uređeni objekat poslovaće pod imenom ‘PerSu Vojvođanka’ i prostiraće se na više od 350m² i u ponudi će imati preko 5.000 pažljivo izabranih proizvoda.

Baš kako i samo ime kaže, PerSu Vojvođanka sa ponosom ističe selekciju proizvoda koji će doneti najbolje ukuse Vojvodine.

“PerSu je tu za sve potrebe modernog potrošača, za svakodnevno uživanje u kupovini kvalitetnih proizvoda, počevši od velikog izbora zdrave hrane, voća i povrća sa PerSu pijace, preko delikatesa i sjajnih vina, do PerSu pekare iz koje se tokom celog dana širi neodoljivi miris peciva i hleba”, kažu iz trgovinskog lanca.

Iz PerSu Vojvođanke ipak prepoznaju i potrošačke potrebe koje donosi brizina života u prestonici i zato je tu veliki izbor gotovih jela, salata, uslužnog pečenja svežeg mesa sa salaša kao i kafa za poneti.

PerSu Vojvođanka širom otvara svoja vrata 23. decembra, uz brojna iznenađenja, poklone i degustacije.