OTVORENI NOVI MAXI SUPERMARKETI U NOVOM SADU I ALEKSANDROVCU

02. X 2023. | Kompanija Delez Srbija je otvaranjem dva nova Maxi supermarketa u septembru nastavila da ulaže u širenje svoje maloprodajne mreže, ističući posvećenost pružanju vrhunskog iskustva kupovine po meri modernog kupca. Tako je 28. septembra svečano otvoren još jedan savremeno opremljen supermarket u Novom Sadu, a prvi Maxi dobili su tokom meseca i stanovnici Aleksandrovca.

Novootvoreni Maxi supermarket u Novom Sadu, smešten u Adamovićevom naselju na adresi Aranj Janoša 15, predstavlja još jedan primer modernog pristupa trgovini. Sa više od 600m² prodajnog prostora, novi supermarket opremljen je po najsavremenijim standardima, odgovarajući svojom širokom ponudom na potrebe svakog člana domaćinstva. Poseban akcenat stavljen je na bogatu ponudu voća i povrća, svežeg mesa, delikatesa kao i svežih, ukusnih pekarskih proizvoda. Kako bi nabavka bila još efikasnija, ova prodavnica, pored četiri regularne, nudi i četiri samouslužne kase.

Tokom septembra meseca na adresi Kruševačka 20 otvoren je i novi Maxi supermarket u Aleksandrovcu, prvi u ovom gradu. Među brojnim artiklima prehrane i neprehrane potrošači na ovoj lokaciji mogu da računaju na bogat izbor uvek svežeg voća i povrća Maxi pijace, ukusnih peciva i hleba koji nudi Maxi pekara, kao i na odličnu ponudu upakovanog mesa i delikatesnih proizvoda. Obezbeđen je i parking prostor, a pored dve regularne, kupcima je na raspolaganju i mogućnost plaćanja na samouslužnoj kasi.

Kako navodde iz kompanije, kontinuirano podizanje nivoa kvaliteta ponude i usluge, kao i stalna ulaganja u širenje maloprodajne mreže, pokazatelj su strateške posvećenosti trgovinskog lanca Delez Srbija da iskustvo kupovine po svetskim standardima učini još dostupnijim potrošačima širom Srbije.