OTVORENA 508. PRODAVNICA: Delez Srbija nastavlja snažna ulaganja u maloprodajnu mrežu

27. IV 2023 | Meštani Surčina danas su u svom komšiluku dobili još jedno mesto na kom mogu uživati u svakodnevnoj nabavci širokog asortimana kvalitetnih proizvoda. Nov Maxi supermarket otvoren je na adresi Dubrovačka 3a, u okviru novog trgovinskog parka Capitol Park Surčin.

Na prostoru većem od 600 m2 novi Maxi supermarket raspolaže bogatom ponudom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda pri čijem izboru se kupcima svakodnevno na usluzi nalazi više od 30 zaposlenih. Potrošači na ovoj lokaciji mogu uživati u raznovrsnoj ponudi, sa posebnim akcentom na Maxi pekaru i gotovim pakovanim jelima za poneti.

Tokom aprila, kompanija Delez Srbija otvorila je vrata još tri prodavnice. Tako su stanovnici Vrbasa na adresi Njegoševa 2 dobili nov, drugi po redu Maxi supermarket u svom gradu, a dve beogradske radnje – Shop&Go u Dušanovoj 18 i Maxi u Nedeljka Gvozdenovića 24a – modernizovane su, donoseći unapređeno iskustvo kupovine.

“Stalnim otvaranjem novih prodavnica širom Srbije, ali i kontinuiranom modernizacijom postojećih, kompanija Delez Srbija nastavila je da ulaže u razvoj maloprodajne mreže sa ciljem da svojim kupcima obezbedi iskustvo kupovine na najvišem nivou”, poručuju iz kompanije Delez Srbija.