OTVOREN TREĆI GOMEXOV OBJEKAT U PIROTU

27.09.2019 - Treći Gomex u Pirotu 172 copy

27. IX 2019. | Kompanija Gomex saopštila je da je sa radom počeo njihov treći po redu objekat u Pirotu, a ujedno i 181. Prodavnica u ovom trgovinskom lancu.

Supereta ‘Pirot Robna kuća’ nalazi se na adresi Srpskih Vladara 92 u Pirotu. Moderan prodajni objekat se prostire na više od 300m² prodajnog prostora i potrošačima nudi sve na jednom mestu. Nakon završene obuke u Gomex trening centru, ovde je zaposleno četrnaest novih kolega i koleginica. Kako bi kupovina bila brza i efikasna kupce će opsluživati tri kase, na kojima se računi mogu platiti čekovima, platnim karticama i gotovinom.

MPO ‘Pirot Robna kuća’ raspolaže mesaricom, voćaricom, mlekaricom, pekarom i uređen je po Gomexovim standardima predviđenim za superete.

Potrošačima je na raspolaganju asortiman od preko 5.000 artikala.

Iz Gomexa ističu da u ovom objektu kupci mogu da računaju na kvalitetno sveže svinjsko, juneće i pileće meso. Pored svežeg mesa, u ponudi je meso u MAP pakovanjima Gomexove robne marke Graničar.

Zahvaljujući pekari, potrošače će svakoga dana dočekivati i sveže pečeni pekarski proizvodi, kojima je teško odoleti, a tu su i voće, povrće, poseban kutak za zdravu hranu, uz brojne akcije, povoljnosti i pogodnosti za potrošače.

Na dan otvaranja, građane Pirota su dočekale velike akcije, popusti kao i brojna iznenađenja i pokloni. Potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu Kasicu Brojalicu.