DELTA DMD DOBITNIK DVE DIAGEO NAGRADE

27.09.2019 - Delta DMD osvojio 2 Diageo nagrade copy

27. IX 2019. | Delta DMD dobitnik je čak 2 od 4 Diageo nagrade koje se se dodeljuju za partnere u klasteru​ Evropskih partnerskih tržišta (EPM – Europe Partners Market). Na ovogodišnjoj Diageo konferenciji, održanoj u Bukureštu 17-18. septembra 2019. zvanični uvoznik i distributer Diageo portfolija za tržište Srbije i Crne Gore, osvojio je ‘Excellence in premium core’ nagradu koja se dodeljuje za aktivnosti za brend Johnnie Walker, dok je nagrada za ‘Excellence in Net Revenue Management’ takođe otišla u ruke Delta DMD-a za aktivnosti sa ciljem povećanja tržišnog učešća bez korekcije cene za brend Johnnie Walker.

Kategorija ‘Excellence in Premium Core’ predstavlja najprestižniju kategoriju nagrada gde Diageo partneri i distributeri nominuju svoje najuspešnije kampanje za brendove Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, Captain Morgan and J&B. Godišnja Diageo konferencija po tradiciji okuplja sva partnerska tržišta Evrope.

Pored ove dve nagrade, kompanija je i ponosni nosilac ‘Svetske nagrade za najbolju festivalsku aktivaciju na svetu’, dobijene u junu mesecu na godišnjoj svetskoj Diageo dodeli nagrada. Ovo je ujedno i prvi put da je bilo koja zemlja iz EPM klastera ikada osvojila prvo mesto.