OTVOREN ŠESTI UNIVEREXPORT U BEOGRADU

02. VII 2018. | 146. prodavnica kompanije Univerexport na teritoriji Vojvodine i Beograda, a šesta u prestonici naše zemlje, otvarila je vrata Dorćolcima 28. Juna, na adresi Šajkaška br. 20. Svečanim otvaranjem za potrošače, poklon cegerima i paketima obeležan je prvi radni dan nove prodavnice.

Prodavnica je veličine 930 m2, a potrošače će usluživati 30 zaposlenih radnika.

Novi objekat poseduje asortiman od 9.000 proizvoda, od kojih su sveže voće i povrće, odeljenje delikatesa i upakovano meso koje stiže direktno sa domaće farme AD Bačke, samo deo širokog asortimana. U ponudi je i veliki izbor proizvoda robne marke.. Pored navedenog asortimana potrošači u ovom objektu mogu pronaći odeljenje organske i zdrave hrane sa veoma kvalitetnim izborom ove grupe proizvoda. Za sve sladokusce obezbeđen je širok asortiman kolača, kao i odeljenje pekare sa proizvodima koji se peku u samom objektu. Gastro odeljenje je nešto što će omogućiti ručak bude brz i veoma ukusan. Za sve one koji žele ukusan sendvič, sveže ceđene sokove i dobru kafu, u okviru ovog prodajnog objekta biće im omogućena i ova ponuda uz mogućnost da u prelepoj bašti sednu i uživaju u konzumiranju, kažu iz kompanije.

Prvog dana kupovine potrošače su dočekala mnogobrojna iznenadjenja, a uskoro će u okviru prodajnog prostora poslovati i Coffe&Factory. Ideja je da se ljubiteljima kafe omogući da kafu kupe ali i popiju sveže prženu i pakovanu kafu pripremljenu po najvišim standardima svetskih asocijacija u okviru industrije kafe.