OTVOREN RENOVIRANI PERSU MARKET U NOVOM SADU

25. IX 2023. | U petak 22. septembra u 9h, svečano je otvoren renovirani PerSu market u Novom Sadu na adresi Rumenački put 17, ugodniji za kupovinu i sa još boljom ponudom. Komšije na otvaranju bile su u prilici da uživaju u domaćim proizvodima i vojvođanskim ukusima. Ponuda je bila široka, od domaćih Belkino i Delikato proizvoda do kafe i peciva.

“Ovaj market, u prostoru od preko 110m2, nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 2.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih, uključujući sveže ispečen hleb i pecivo ali i pažljivo odabrano voće i povrće“, poručuju iz PerSu marketa.

Iz kompanije navode da su i ovog puta nastavili ustaljenu praksu darovanja, te su nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće.

Podsećamo da su se PerSu marketi, priključili inicijativi Vlade Republike Srbije za borbu protiv inflacije i olakšavanje svakodnevnog života građanima. U skladu sa ovom inicijativom, PerSu marketi snizili su cene ključnih namirnica i istakli ih posebnim oznakama ‘Bolja cena’. Ovo je samo dodatak na aktivnosti koje je PerSu preduzeo u borbi protiv inflacije. Nedavno je ovaj lanac snizio cene 5.000 artikala za i do 30% i uveo ‘Uvek SuPer cenu’ koja predstavlja niže redovne cene određenih artikala. ‘Uvek SuPer cena’ broji preko 600 proizvoda i iz kompanije ističu da rade svakodnevno na proširenju asortimana u okviru ove kategorije.