OTVOREN RENOVIRANI MAXI U LOZNICI

161221-Pekara-Maxi-Loznica

16. XII 2021. | Jedna od omiljenih lokacija za kupovinu, na adresi Šabački put bb u Loznici, ponovo je otvorena i dostupna za vrhunsko iskustvo nabavke. Nekadašnji Tempo Express, koji se nalazio na toj adresi, sada je Maxi supermarket, prodavnica široke ponude raznovrsnih proizvoda, svih kategorija prehrane i neprehrane, sa novim odeljenjem koje nudi i veliki izbor delikatesa.

Prostrana prodavnica, obuhvata više od 700m² prodajnog prostora, opremljena je i uređena po najmodernijim standardima, sa inovativnom opremom i rashladnim sistemom. Novi enterijer je dizajniran tako da doprinosi udobnosti, praktičnosti i pravom užitku u kupovini. Bogato opremljene destinacije za kupovinu, nude odeljenja sa raznovrsnim artiklima, pa su tako sveže voće i povrće na odeljenju pijace, meso na odeljenju mesare, mleko i mlečni proizvodi, slatki i slani konditori, kućne potrepštine, na raspolaganju kao i do sada, uz novo odeljenje koje nudi brojne delikatesne proizvode visokog kvaliteta. Dobra sezonska ponuda ostaće i dalje sinonim za ovu prodavnicu.

Devetnaest zaposlenih svakodnevno će asistirati potrošačima u najboljem odabiru namirnica. Proces plaćanja odvijaće se brzo i efikasno, na novim kasama, bez čekanja, a uštedi vremena doprineće i parking ispred prodavnice, na koji su potrošači navikli.