OTVOREN PRVI GOMEX U SVILAJNCU

13. XII 2021. | Trgovinski lanac Gomex vas sa velikim zadovoljstvom obaveštava da je u petak, 10. decembra, svečano otvoren prvi maloprodajni objekat u Svilajncu, na adresi Nadežde Petrović 31. Prodavnica je počela sa radom u 9 časova, a prostor od preko 400m2 je savremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima obezbedio ugodnu kupovinu, uz standardno niske cene.

Raznovrstan asortiman od preko 6.000 svakodnevno potrebnih artikala sada je dostupan u ovom objektu od ponedeljka do nedelje, od 07 do 21h. Iz ponude se posebno izdvaja sveže meso Gomexove robne marke ‘Graničar’, ali i uvek sveže voće i povrće, po akcijskim cenama. Objekat poseduje sopstvenu pekaru, te će potrošačima u svakom trenutku biti dostupni svež hleb i pecivo.

Zarad brže i efikasnije usluge, u prodavnici su postavljene tri kase i zaposleno je 15 radnika. Za praktičnu kupovinu je obezbeđen i prostran parking, kao i prilaz za invalide. Otvaranje je obeležio dolazak velikog broja kupaca za koje je Gomex pripremio posebne akcije i promocije, a petstoti i hiljaditi kupac su bili srećni dobitnici televizora Fox.

Svi potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu ‘Kasicu Brojalicu’ sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju ‘keširiće’. Ovom prilikom su predstavljeni i Smart kuponi koji se nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1.000 dinara dobijaju putem Gomex aplikacije. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.