Otvoren novi PerSu market

2. IX 2022 | U četvrtak 1. septembra u 9h otvoren je treći po redu PerSu market u Rumi na adresi Pavlovačka 39.

Kako je saopšteno iz kompanije PerSu, novi market prodajnog prostora od oko 200m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 3.200 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

220902_PerSu_RumaOtvaranje-3

“Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 150 poklon paketa, 150 poklon cegera, ali i greb-greb karticama uz mogućnost za ostvaranje popusta do 50%”, poručuju iz PerSu marketa.

220902_PerSu_RumaOtvaranje-4

PerSu marketi vode se idejom da je odlazak u nabavku uvek više od kupovine i da su prodavnice važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici – karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh.

220902_PerSu_RumaOtvaranje-2

Uz inovativno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu PerSu osoblja, komšije u Rumi će od sada uživati u svakodnevnoj kupovini, poručuju iz zrenjaninske kompanije.