OTVOREN NOVI MAXI U IVANJICI

26. XI 2021 | Gradska opština Ivanjica dobila je novi Maxi supermarket na adresi Milinka Kušića 106a. Treći po redu u ovom mestu, novootvoreni Maxi predstavlja još jedno mesto za prijatno iskustvo kupovine po najmodernijim standardima, uz vrhunsku uslugu i ponudu raznovrsnog asortimana brojnih kategorija.

Nova prodavnica, opremljena je po najsavremenijim merilima, a u prostoru od 628m², kupcima je omogućen maksimalni komfor koji doprinosi jedinstvenom iskustvu kupovine, na bogato snabdevenim odeljenjima koja nude širok spektar proizvoda. Destinacije za kupovinu nude odeljenja poput pijace, sa uvek svežim voćem i povrćem, odeljenja mesare i delikatesa, gde potrošači na raspolaganju imaju veliki izbor mesnatih proizvoda. Za kupce je u ponudi i pekara koja će ih privući mirisom svežeg hleba i peciva, kao i odeljenja mlečnih proizvoda, napitaka, slatkih i slanih konditora i raznovrsnih kućnih potrepština.

Efikasna i brza kupovina odvijaće se na četiri kase, uz podršku 25 zaposlenih,, a uštedi vremena doprineće i veliki parking ispred prodavnice, koji je obezbeđen za potrošače.

Kontinuirano ulaganje u proširenje maloprodajne mreže uz razvoj ponude i usluge vrhunskog kvaliteta, na najvišem nivou, prioritetni su ciljevi kompanije Delhaize Serbia. U 2021. godini otvorene su i renoviranr 34 prodavnice, a posvećenost razvoju i svakodnevno unapređenje uslova kupovine pružaju modernom kupcu sve dostupno na jednom mestu, navodi se u saopštenju kompanije.