OTVOREN NOVI MAXI SUPERMARKET NA ZVEZDARI

27. XII 2022 | Stanovnici beogradske opštine Zvezdara dobili su još jedno mesto za nabavku skrojeno baš po meri savremenog kupca. U moderno opremljenom prostoru i sa dobro poznatom komšijskom uslugom, kupcima je danas otvorio vrata novi Maxi supermarket, u Ulici Dragiše Lapčevića 25-31, kaže se u saopštenju kompanije.

Nova prodavnica, smeštena u ovoj beogradskoj opštini, postala je još jedno mesto za proverenu i kvalitetnu nabavku, prepoznatljivo po ugodnom ambijentu i prijatnoj usluzi zaposlenih koji svojom asistencijom svakodnevno pomažu kupcima pri odabiru proizvoda.

U modernom enertijeru nove radnje kupci mogu uživati u bogatom asortimanu neprehrane i prehrane, raznovrsnom izboru svežeg voća i povrća Maxi pijace, ukusnim sveže ispečenim pecivima Maxi pekare, kao i u brojnim drugim kategorijama koje širokim asortimanom odgovaraju na potrebe svakog člana domaćinstva.

Novootvoreni Maxi supermarket 37. je prodavnica koju je kompanija Delhaize Serbia otvorila u ovoj godini, pokazujući stratešku posvećenost cilju da vrhunsku uslugu i bogat asortiman kvalitetnih proizvoda učini još dostupnijim kupcima širom zemlje.