OTVOREN GOMEX U BUSIJAMA

04.05.2022 - Gomex Busije otvaranje 197 copy

04. V 2022. | Širenje maloprodajne mreže trgovinskog lanca Gomex nastavljeno je otvaranjem novog maloprodajnog objekta u Busijama. Novootvoreni market u prigradskom naselju opštine Zemun nalazi se na adresi Stefana Kneževića 1a i raspolaže površinom od 350m². Kupcima je dostupan asortiman od gotovo 4.500 proizvoda iz različitih kategorija.

U okviru prodavnice izdvaja se odeljenje sa bogatom ponudom svežeg voća i povrća, mesara sa svežim mesom Gomeksove robne marke Graničar, kao i odeljenje delikatesa i mlečnih proizvoda. Zarad brže i efikasnije usluge, postavljene su dve kase i zaposleno je 8 radnika. Otvaranje je obeležio dolazak velikog broja kupaca za koje je Gomex pripremio posebne akcije i promocije.

Potrošači su imali mogućnost da se upoznaju sa Gomeksovim programom lojalnosti i besplatno dobiju svoju loyalty karticu Kasicu Brojalicu sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju ‘keširiće’. Ovom prilikom su predstavljeni i Smart kuponi koji se nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1.000 dinara dobijaju putem Gomex aplikacije. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Otvaranjem novog objekta, Gomex je nastavio da ostvaruje viziju širenja, sa ciljem da odličnom uslugom i širokim asortimanom proizvoda zadovolji svakodnevne potrebe potrošača.