KOMPANIJA DELEZ SRBIJA NASTAVILA SA OTVARANJEM NOVIH I RENOVIRANIH PRODAVNICA

05.04.2022 - Maxi Inđija radnja 197 copy

04. V 2022. | Kontinuirano unapređenje ponude i usluge tema je kojoj maloprodajni lanac Delez Srbija pristupa strateški, te je u aprilu mesecu, za svoje kupce na Zlatiboru i u Šapcu otvorio vrata renoviranih supermarketa koji sada donose još bolje iskustvo kupovine. U Inđiji i u Nišu otvorene su dve nove prodavnice, dok je Prijepolje dobilo prvi Maxi supermarket.

Stanovnici Šapca i Zlatibora ponovo mogu uživati u kupovini u supermarketu koji ih je sredinom aprila dočekao u svom novom ruhu. Tako, uz prepoznatljiv asortiman i prijatnu komšijsku uslugu 11 zaposlenih, nabavku namirnica u prodavnici na adresi Panta Mijailovića 14 na Zlatiboru sada upotpunjuje najsavremenija oprema i nov enterijer radnje, kreiran po merilima modernog kupca. Ugodnija nabavka očekuje i potrošače u Šapcu, zahvaljujući proširenom prostoru radnje na adresi Žike Popovića broj 6, koja se sada prostire na skoro 300m², donoseći obogaćenu ponudu u brojnim kategorijama. Pored svežih proizvoda sa odeljenja delikatesa i sireva, kupci sada mogu uživati i u znatno većem izboru voća i povrća, kao i u novom odeljenju pekare, koje nudi raznovrstan izbor svežeg peciva i hleba, pripremanih u samoj radnji.

U centru Inđije, na adresi Kralja Petra I broj 6 otvoren je nov, drugi po redu Maxi supermarket. Na više od 600m², moderno opremljena radnja nudi raznovrstan izbor svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa, peciva ali i brojnih napitaka, kućne hemije i mnogih drugih kategorija koje odgovaraju na potrebe svakog domaćinstva. Uz asistenciju 23 zaposlenih, kupovina se odvija na četiri uslužne kase, a udobnosti doprinosi i prostran parking ispred same radnje.

I grad Niš u aprilu mesecu postao je bogatiji za novi Maxi supermarket, otvoren na adresi Generala Milojka Lešjanina broj 2. U samom centru grada, moderna, bogato opremljena prodavnica na dva sprata podiže iskustvo kupovine na još viši nivo, u čijem prepoznatljvom asortimanu i usluzi 20 zaposlenih kupci mogu da uživaju 00-24h.

U Prijepolju je otvoren prvi Maxi supermarket, na adresi Valterova 106. Prostirući se na skoro 630m², ova radnja nudi široku paletu artikala vrhunskog kvaliteta brojnih kategorija prehrane i neprehrane. Kupcima se tako na raspolaganju nalaze dobro snabdevene destinacije za kupovinu poput pijace, mesare, delikatesa i sireva, dok će užitak pri nabavci upotpuniti ukus svežih peciva, kao i bogat izbor raznovrsnih specijaliteta koje nude odejenja pekare i gotovih jela. Na raspolaganju je 25 zaposlenih, a plaćanje se odvija na četiri regularne i dve samouslužne kase.

“Kontinuirano širenje maloprodajne mreže, i neprekidno ulaganje u podizanje kvaliteta asortimana i usluge, pokazatelj su posvećenosti kompanije Delez Srbija da svojim kupcima širom zemlje omogući vrhunsko iskustvo nabavke, jedinstvenu ponudu i uslugu svetskih standarda, po meri svakog člana domaćinstva”, istakli su iz kompanije.