OTVARANJE NOVOG MAXI SUPERMARKETA U SUBOTICI PRATI VREDNA DONACIJA

22. IX 2022 | Proverena i kvalitetna nabavka omiljenih proizvoda Maxi supermarketa od danas je još dostupnija građanima Subotice. Nudeći pažljivo biran, inovativan asortiman u enterijeru opremljenom po najsavremenijim standardima, nova prodavnica svečano je otvorila vrata na adresi Aresenija Čarnojevića 52.

Maxi supermarket na 400m2 moderno uređenog prostora raspolaže širokom paletom raznovrsnih artikala vrhunskog kvaliteta donoseći kupcima u ovom gradu još bolje iskustvo ugodne komšijske nabavke, a njegovo otvaranje kompanija Delhaize Serbia uveličala je i podrškom lokalnoj zajednici. Tako je ovim povodom Domu za decu ometenu u razvoju ’Kolevka’ uručen ček donacije u iznosu od 500.000 dinara.

“Iskreno se nadam da će građani Subotice uživati u nabavci namirnica u našem sedmom Maxi supermarketu u njihovom gradu. Potrudili smo se da asortiman i usluga budu na najvišem nivou, i veoma me raduje što su naše kolege odabrale da baš Dom Kolevka dobije donaciju kompanije“, izjavio je  Vladimir Denona, direktor operacija kompanije Delhaize Serbia.

Zahvaljujući doniranim sredstvima biće obezbeđene pelene, potrebna sredstva za ličnu higijenu kao i igračke i didaktička oprema za štićenike Doma.

U novoj prodavnici, uz prepoznatljivu ponudu svežeg voća i povrća Maxi pijace, kupcima se na raspolaganju nalazi kvalitetan izbor mesa, delikatesa, ukusnih svežih peciva kao i brojnih drugih prehrambenih i neprehrambenih artikala koji odgovaraju na potrebe svakog člana domaćinstva.

Užitku pri nabavci u prijatnom ambijentu doprinosi 20 zaposlenih, uz čiji osmeh i asistenciju kupovina postaje još lakša. Za potpuni komfor, potrošačima se je dostupan i parking ispred same radnje, a brzo i lako plaćanje obezbeđeno je putem tri regularne i dve samouslužne kase.