ODRŽAN PETI LINO PORODIČNI DAN

12. XII 2018 | Kompanija Podravka Srbija je, petu godinu zaredom, 10. decembra priredila zabavu za celu porodicu organizujući ‘Lino porodični dan’. Novi susret, u jednoj od poznatih beogradskih igraonica, protekao je u znaku zabave, druženja mališana sa medvedićem Linom i uživanju u Lino proizvodima.

Tradicija održavanja ovih susreta je još jedna potvrda da kompanija Podravka i brend Lino promovišu ideju porodičnih druženja koji obiluju kreativnim i interesantim aktivnostima za celu porodicu, te je i ovaj ‘Lino porodični dan’ protekao u zajedničkim momentima roditelja i mališana. Naravno, kao i uvek, zvezda večeri bio je medvedić Lino koji ima posebno mesto u srcu generacijama mališana u celom regionu.

“Radujemo se susretu sa najmlađima dok nam njihovi roditelji sa radošću pričaju o svom odrastanju uz Lino. Kompanija Podravka svakodnevno unapređuje brend Lino, kao i ostale svoje proizvode, poboljšavanjem postojećih receptura i osmišljavanjem novih. To je naša misija, od koje ne odustajemo”, izjavila je Stana Popović, direktor marketinga u kompaniji Podravka Srbija.

Lino porodični dan je samo jedan u nizu koje organizuje kompanija Podravka Srbija. Slična druženja očekuju najmlađe u Novom Sadu, Nišu i Čačku.