NOVI SUPER DIS: U Gaju otvoren 39. market maloprodajnog lanca

22. VII 2021 | Kompanija DIS otvorila je danas još jedan, 39. po redu market u okviru svog maloprodajnog lanca, na adresi Miše Stojkovića 109 u Gaju.

Super DIS u Gaju, prostire se na 305 m², zapošljava 14 radnika i ima 3 kase. Radno vreme marketa je svakog dana od 07 do 22 časa.

210722_Super-DIS-u-Gaju_4_foto-Dragan-Stevanovic

Novootvoreni market svojim modernim dizajnom i prijatnim ambijentom potrošačima pruža potpuno novi i bolji doživljaj kupovine, a svaki potrošač će moći da uživa u širokoj i raznovrsnoj ponudi od preko 5.000 proizvoda po povoljnim cenama, navodi se u saopštenju kompanije.

210722_Super-DIS-u-Gaju_2_foto-Dragan-Stevanovic

Iz DIS-a posebno ističu vrhunsku uslugu, bogatu ponudu zdrave hrane, uvek sveže meso i pažljivo odabrano i sortirano kvalitetno voće i povrće, koji mogu zadovoljiti potrebe svakog stanovnika Gaja i okoline.

Otvaranje novog objekta organizovano je uz poštovanje mera zdravstvene zaštite potrošača i zaposlenih, kako bi se prisutni osećali bezbedno i sigurno prilikom rada i kupovine. Potrošači koji su prisustvovali otvaranju mogli su da uživaju u slavljeničkoj atmosferi, prijatnom ambijentu novog DIS marketa i već dobro poznatoj akciji u kojoj je na dan otvaranja svaka 50. kupovina gratis. Takođe, svi koji potrošači koji su danas izvršili kupovinu u vrednosti od 1.000 i više dinara dobili su na poklon specijalno dizajniranu ‘Hvaala čokoladu’, dok su članovi programa lojalnosti ‘Naša kartica’ koji su ostvarili račun veći od 2.000 dinara bili u prilici da izvedu penal na malom fudbalskom terenu i u zavisnosti od njihove preciznosti i veštine osvoje neku od nagrada, a 3 kupca sa najvećim iznosima računana poklon su dobili bicikle.

210722_Super-DIS-u-Gaju_3_foto-Dragan-Stevanovic

“Nema sumnje da je otvaranjem novog marketa i zapošljavanjem ljudi, jedan od najvećih domaćih trgovinskih lanaca pozitivno uticao na privredu celokupnog kraja, a izvesno je da će kvalitetom svoje usluge veoma brzo postati jedno od omiljenih mesta kupovine meštana Gaja i neizostavni deo lokalne zajednice”, zaključuje se u saopštenju kompanije DIS povodom otvaranja 39. Super DIS marketa.

(Foto: Dragan Stevanović)