NOVI GOMEX MARKET

7. XI 2022. | Trgovinski lanac Gomex otvorio je svoj prvi maloprodajni objekat u selu Pločica, nedaleko od Kovina. Prodavnica je počela sa radom u petak, 4. novembra, u 9 časova.

Ovaj mini-market nalazi se na adresi Kralja Petra Prvog 160. U pitanju je objekat ukupne površine 190m2, od kojih je 135m2 iskorišćeno za prodajni prostor. Prodavnica je uređena po najsavremenijim standardima i zapošljava pet novih radnika. U ponudi je asortiman od preko 3.600 artikala među kojima se izdvaja Fresh kategorija – sveže voće i povrće, kao i sveže meso Gomexove robne marke ‘Graničar’. Od ponedeljka do subote, prodavnica u Pločici radiće od 7:00 do 20:45h, dok će nedeljom radon vreme biti kraće, od 7:00 do 13:00h.

Otvaranje prodavnice je  obeležilo veliko interesovanje kupaca za koje su obezbeđeni prigodni pokloni i specijalne akcije, a ovom prilikom su predstavljene i pogodnosti koje potrošači ostvaruju uz Gomexovu karticu lojalnosti ‘Kasicu-Brojalicu’, kao i uz Gomex aplikaciju.

Otvaranjem ovog objekta kompanija Gomex je nastavila process širenja svoje maloprodajne mreže koja trenutno broji više od 230 prodavnica.