NOVA OPCIJA PLAĆANJA ZA PORUDŽBINE SA ANANAS.RS

01. IX 2023 | Kada kupujete na ananas.rs možete da birate više različitih načina dostave. Pored dostave na kućnu adresu, poznate su još i PUDO lokacije poput kafića, menjačnica, frizerskih salona, a naravno i uvek upečatljivi Ananas paketomati u okviru NIS benzinskih stanica.

Za sve kojima su paketomati omiljena vrsta dostave jer mogu da svoj paket preuzmu 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji na jednoj od 50 lokacija širom Srbije – Ananas.rs je uveo mogućnost da plate svoj paket kako i karticom i gotovinom prilikom preuzimanja na paketomatu na NIS benzinskoj stanici.

Ova nova opcija plaćanja donosi korisnicima veću slobodu i fleksibilnost prilikom izbora načina plaćanja za porudžbine. Evo kako to funkcioniše:

  1. Poručite svoj omiljeni aritkal na ananas.rs i odaberite način dostave – Ananas paketomat.
  2. Kada vam potvrdimo da je vaš paket spreman za preuzimanje, na odabranoj NIS benzinskoj pumpi svoju porudžbinu platite karticom ili gotovinom.

Proces preuzimanja je isti kao i do sada – numerički kod koji kao kupac dobijate imejlom je potrebno da pokaže na NIS beninskoj stanici prilikom plaćanja, a potom uz pomoć QR koda i broja telefona s kojim se registrovao na ananas.rs preuzima i svoju porudžbinu.