NOPS GARANCIJA KVALITETA: Univerexport dobitnik žiga Nacionalne organizacije potrošača Srbije

30. VII 2021 | Kompanija Univerexport prva je među trgovinskim lancima dobitnik žiga garancije ‘Provereno – sigurna kupovina’, od strane Nacionalne organizacije potrošača Srbije.

Žig, kao oznaka garancije kvaliteta proizvoda i usluga, dodeljen je Univerexportu kao potvrda kvaliteta i sigurne kupovine i još jedan je dokaz za prepoznatljivost Univerexporta kao pouzdanog mesta kupovine, uz kvalitetne proizvode, naglašavaju iz kompanije.

Kako ističu iz Univerexporta, domaći trgovinski lanac iz Novog Sada koji ove godine slavi veliki jubilej, ne samo da u svojoj ponudi ima kvalitetne, domaće proizvode, već i sam proizvodi domaće. Sveže meso sa sopstvene farme AD Bačka, organski proizvodi brenda Organa sa sopstvenog imanja, pršut i vino Vučurević iz lične proizvodnje sa obronaka Fruške Gore, kao i proizvodi robne marke Baš Baš i Naše najbolje, mogu se pronaći jedino u Univerexport prodavnicama.

Kao takvi, Univerexportovi proizvodi prepoznati su od strane potrošača kao svojevrsna oznaka kvaliteta, dok je žig NOPS-a ‘Provereno – sigurna kupovina’ stigao kao dodatna garancija ne samo kvaliteta proizvoda, već i pouzdanosti kupovine u više od 170 prodavnica lanca Univerexport koji je rasprostranjen u svim manjim i većim opštinskim centrima Vojvodine i u Beogradu, zaključuju iz ovog trgovinskog lanca.