NASTAVLJA SE SNAŽAN TEMPO OTVARANJA: Gomex stigao i u Žitište

30. VII 2021 | Trgovinski lanac Gomex je u petak, 30. jula svečano otvorio prvi maloprodajni objekat u Žitištu, na adresi Cara Dušana 23.

Prodavnica je počela je sa radom u 9 časova, a prostor od preko 280 kvadratnih metara je savremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima obezbedio ugodnu kupovinu, uz standardno niske cene, saopšteno je iz zrenjaninske kompanije.

210730_Gomex-Zitiste2

Novootvoreni market nudi asortiman od gotovo 5.000 svakodnevno potrebnih artikala, a iz Gomexa posebno ističu sveže meso sopstvene robne marke Graničar, kao i uvek sveže voće i povrće po akcijskim cenama.

Objekat poseduje sopstvenu pekaru, te će potrošačima u svakom trenutku biti dostupni svež hleb i pecivo. Zarad brže i efikasnije usluge, u prodavnici su postavljene dve kase i zaposleno je 13 radnika. Obezbeđen je prostran parking za sve kupce, kao i adekvatan prilaz za invalide.

210730_Gomex-Zitiste3

Otvaranje je obeležio dolazak velikog broja kupaca za koje je Gomex pripremio posebne akcije i promocije. Pored toga, svi potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu ‘Kasicu Brojalicu’ sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju ‘keširiće’.

210730_Gomex-Zitiste4

Ovom prilikom, predstavljeni su i ‘Smart kuponi’ koji se nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1.000 dinara dobijaju putem Gomex aplikacije. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Radnim danima i subotom, prodavnica će raditi od 6:30 do 21:00, nedeljom od 7:00 do 21:00h.