NESTLÉ PREDSTAVIO NOVU DIREKTORKU U SRBIJI

10112020-Marjana-Davidovic,-direktorka-Nestle-Srbija-2

10. XI 2020. | Kompanija Nestlé, koja već 15 godina uspešno posluje na srpskom tržištu, predstavila je novu direktorku kompanije u Srbiji. Dosadašnjeg direktora, Mariana Marinova, koji ostaje na poziciji finansijskog direktora za jugoistočno evropsko tržište, na vodećoj funkciji kompanije zameniće Marjana Davidović.

Veliko iskustvo u kompaniji Marjana Davidović stekla je značajno doprinoseći usponu sektora prodaje. Svoju karijeru u kompaniji Nestlé započela je 2007. godine kao menadžer razvoja prodaje, da bi 2013. godine postala direktorka prodaje. Odlični rezultati preporučili su je, 2019. godine, za mesto izvršne direktorke Nescafé kategorije kompanije Nestlé u Poljskoj, odakle dolazi na glavnu rukovodeću poziciju kompanije u Srbiji.

“Čast mi je i zadovoljstvo da budem na čelu jedne od najboljih i najuspešnijih kompanija na svetu. Nestlé Srbija ima veoma ambiciozne planove i ciljeve i svi zajedno ćemo nastojati da ih ostvarimo. Zahvalila bih gospodinu Marinovu na dosadašnjim, izuzetnim rezultatima. Nivo rada i uspeha podignut je na veoma visok nivo, ali mi u Nestléu volimo izazove i uvek se trudimo da pomeramo granice“, izjavila je Marjana Davidović.

Nova direktorka kompanije Nestlé u Srbiji na funkciju je stupila 1. novembra. Kao neke od glavnih ciljeva istakla je ostvarivanje svih tržišnih potencijala, kontinuirani rast u svim segmentima, dodatno prilagođavanje novonastalim svetskim okolnostima, ali i novu turu pomoći kompanije najugroženijim grupama usled širenja virusa COVID-19.