NEDA ĐOKIĆ, NOVI DIREKTOR KOMPANIJE HEINEKEN SRBIJA

81021-Neda-Djokic,-HEINEKEN-Srbija

8. X 2021 | Neda Đokić imenovana je za novog direktora kompanije Heineken Srbija od 1. oktobra 2021. godine. Dolaskom na novu poziciju, Neda će predvoditi Heineken tim u Srbiji i doprineti daljem održivom razvoju i rastu kompanije. Heineken Srbija je jedna od najbrže rastućih kompanija na srpskom tržištu čiji brendovi i proizvodi čine svakodnevne životne trenutke prijatnim i zabavnim – Zaječarsko pivo, sa više od 125 godina dugom tradicijom, omiljeni je izbor potrošača na srpskom tržištu piva, dok se uz Heineken najbolje uživa u gledanju fudbala ili u dobrom provodu, poručuju iz kompanije.

Neda je prvi direktor koji dolazi iz Srbije u Heineken svetu, što predstavlja izuzetan uspeh ali i veliku odgovornost. “Velika mi je čast što dolazim na čelo kompanije Heineken Srbija. Radujem se saradnji sa uspešnim i talentovanim timom koleginica i kolega koji su ne samo fantastični profesionalci, već i divni ljudi, i verujem da ćemo zajedno ostvariti nove uspehe za ovu sjajnu kompaniju. Moj san je da budemo organizacija koja se neprekidno razvija i cveta, ispunjeni pozitivnom energijom i da uvek budemo prepoznati kao sjajno mesto za rad, prvi izbor za mlade talente, ali i najpouzdaniji partner za sve naše potrošače i stejkholdere“, istakla je Đokićeva ovim povodom, i dodala da, ako volite ono sto radite, ništa nije nemoguće.

Neda Đokić ima bogato internacionalno iskustvo u okviru komercijalnog sektora. Svoju karijeru je započela u Velikoj Britaniji, u kompaniji Unilever nakon čega se pridružila L’Orealu, gde je izgradila karijeru u marketingu na pozicijama kao što su Group Brand Manager i marketing menadžer različitih kozmetičkih brendova. Đokićeva 2009. godine počinje sa radom u kompaniji Estee Lauder kao marketing menadžer za brend Bobbi Brown, a 2012. godine prelazi u kompaniju Coca-Cola Hellenic Srbija kao menadžer za negazirana pića, gde je 2014. imenovana za direktora marketinga. Nakon impresivne karijere u marketingu, 2018. godine, Neda je napravila korak dalje i uspešno radila na poziciji direktora prodaje u kompaniji Coca-Cola Hellenic Srbija. Tokom 2019. godine, prelazi u kompaniju Heineken Srbija i, kao direktor marketinga, nastavlja uspešan razvoj kompanijskog portfolija i učvršćuje poziciju kompanije na tržištu Srbije.