‘NAGRADE OSVAJAJ, ZDRAVLJE ČUVAJ’

2192020-Super-Vero-nagradna-igra

21. IX 2020. | Imajući u vidu globalnu pandemiju izazavnu virusom COVID-19, Super Vero je odlučio da svojim potrošačima podeli ne samo vredne nagrade, već i one koje će doprineti njihovom zdravlju.

Ukoliko spadate u one koji aktivno vode računa o zdravlju, ne propustite priliku da u periodu od 10. septembra do 7. oktobra učestvujte u Super Vero nagradnoj igri ‘Nagrade osvajaj, zdravlje čuvaj’, poručuju iz kompanije.

Pravo učestvovanja u nagradnoj igri stiče se kupovinom promotivnih proizvoda čiji se spisak može pronaći na sajtu Super Vera ili Info pultu u bilo kom njihovom marketu. Pošaljite SMS sa brojem računa, na kome su promotivni proizvodi u vrednosti minimum 500 dinara, na broj 8888. (SMS poruka se tarifira po ceni standardnog SMS-a).

Nagrade se izvlače svakog dana i svake nedelje. Dnevne nagrade su Beko citruseta, Gorenje blender ili Beko blender. Jednom nedeljno moguće je osvojiti Xplorer sklopivi električni bicikl, Zepter Edel Wasser – prečišćavač vode koji koristi reverzibilnu osmozu i petostepeni sistem filtera, sertifikovan od strane Asocijacije za kvalitet vode, kao i Zepter Therapy Air iOn – prečišćavač vazduha, sertifikovan da ispunjava naučne zahteve za eliminaciju virusa Covid-19, najbolji prečišćivač vazduha na svetu po Experten Testen za 2016, 2019. i 2020. godinu.

Tri glavna dobitnika osvajaju po jednu od svake dnevne i po jednu od svake nedeljne nagrade.

Dobitnicima stiže SMS obaveštenje koju nagradu su dobili. Izvlačenje glavnih nagrada biće 08. oktobra u 12h. Čuvajte fiskalni račun jer je obavezno priložiti ga prilikom preuzimanja nagrada. Konačni spisak izvučenih dobitnika biće objavljen 11. oktobra 2020. na Super Vero sajtu, kao i na Info pultu u svim Super Vero marketima.

Više informacija o nagradnoj igri pronađite na: https://www.supervero.rs/nagradnaigra/#kako-do-nagrada.