METRO POKREĆE INICIJATIVU SA CILJEM PRUŽANJA PODRŠKE PARTNERIMA I KUPCIMA

23122020-metro

23. XII 2020 | Kompanija Metro Cash&Carry Srbija pokrenula je program podrške sektoru ugostiteljstva u Nišu, kojim istovremeno pruža dodatne pogodnosti kupcima. Naime, potrošači u Nišu koji poseduju Metro Friends kartice (dostupne svim fizičkim licima) mogu ostvariti određene popuste i pogodnosti kod odabranih ugostitelja koji su se pridružili inicijativi.

Na ovaj način kompanija podstiče kupce da dodatno posećuju ili poručuju iz ugostiteljskih objekata koji su posebno pogođeni krizom, dok potrošači prilikom plaćanja računa dobijaju popuste koje određuju ugostitelji (minimalno 5%). Takođe, krajnji potrošači mogu ostvariti popust ili pogodnost i za porudžbine na adresu, ukoliko ugostiteljski objekti samostalno obavljaju dostavu.

Ova inicijativa će trajati tokom zime i predstavlja vid dodatne podrške ugostiteljima sa kojima kompanija uspešno sarađuje više od decenije. Na ovaj način kompanija istovremeno podržava krajne kupce kao i svoje partnere, kojima će biti obezbeđena i dodatna promocija na Metro sajtu.