KOMPANIJA EKO SERBIA DOBILA COVID SHIELD SERTIFIKAT

??????????????????????????????

22. XII 2020 | Kompanija EKO Serbia, koja u Srbiji posluje kroz mrežu 55 benzinskih stanica, završila je sve procedure potrebne za dobijanje COVID Shield sertifikata na najvišem nivou ‘Excellent’, za objekat upravne zgrade u kojoj se obavljaju njeni administrativni poslovi u Srbiji. Tako je postala prva kompanija u zemlji koja je dobila ovaj inovativni sertifikat. Od trenutka izbijanja pandemije prioritet poslovanja kompanije EKO Serbia je bezbednost svih radnika, saradnika i potrošača, kao i preduzimanje i sprovođenje svih neophodnih i preporučenih mera zdravstvene zaštite.

COVID Shield je nezavisni sistem sertifikacije, koji je razvila TUV Austria Hellas i predstavlja integrisani sistem sertifikacije koja ima za cilj povećanje poverenja građana i potrošača u preduzeća koja su se prijavila i dobila sertifikat po ovom sistemu zaštite. U tom kontekstu, i sa snažnim osećajem odgovornosti, socijalne savesti i poslovne etike, EKO Serbia A.D. je odmah od prvog dana izbijanja zdravstvene krize preduzela sve hitne mere kako bi stvorila bezbedno radno okruženje, nsvodi se u saopštenju kompanije.

“Mi u EKO Serbia preduzeli smo hitne aktivnosti i primenili sve neophodne mere da zaštitimo naše zaposlene i kupce. Ovo se direktno ogleda u nedavnoj sertifikaciji COVID Shield koju smo dobili. EKO Serbia ostaje na strani svojih zaposlenih i kupaca, stavljajući na prvo mesto sigurnost i odgovornost svih, gledajući na budućnost sa oprezom i optimizmom”, izjavio je Panagiotis Loukas, izvršni direktor kompanije EKO Serbia.

Sertifikacija COVID Shield sprovedena je na nivou čitave Grupacije. Proces kontrole obuhvatio je svih pet zemalja u kojima posluje Hellenic Petroleum Group.