MEGA MAXI U KRAGUJEVCU: Još jedan hipermarket u portfoliju Deleza Srbija

30. VI 2022 | Tempo hipermarket u Kragujevcu danas je svoje kupce dočekao u novom, modernom ruhu i pod novim imenom – Mega Maxi. Na staroj lokaciji u okviru TC Delta Park, novi enterijer radnje sada upotpunjuju i savremeno opremljena odeljenja pijace, pekare i delikatesa, donoseći unapređeno iskustvo kupovine po prepoznatljivim Tempo cenama.

220630_Mega-Maxi-KG-radnja2

Moderan hipermarket prostire se na više od 3.000 kvadrata pružajući maksimalan komfor pri odabiru raznovrsnih proizvoda koji odgovaraju na potrebe svakog člana domaćinstva. Uz brojne destinacije za kupovinu koje su potrošači navikli da pronađu u ovoj radnji, sada ih očekuju i nova, unapređena odeljenja svežih kategorija. Tako se kupcima uz mesaru, ribarnicu, specijalitete sa odeljenja gotovih jela na raspolaganju nalazi još širi izbor peciva i hlebova pekare koju prati najsavremenija oprema.

220630_Mega-Maxi-KG-radnja5

Nabavku u ‘Centru mega popusta’ upotpunjuje i novo odeljenje delikatesa sa raznovrsnom ponudom kao i još bogatiji izbor uvek svežeg voća i povrća.

220630_Mega-Maxi-KG-radnja3

Za komšijsku uslugu pobrinuće se više od 70 zaposlenih, a uz 12 regularnih, kupcima su sada na raspolaganju i četiri samouslužne kase koje proces plaćanja čine efikasnijim.

220630_Mega-Maxi-KG-radnja1

Kupcima je na raspolaganju i prostran parking ispred same radnje koji doprinosi još ugodnijem iskustvu kupovine.

220630_Mega-Maxi-KG-radnja4

Stalnim unapređenjem i modernizacijom maloprodajnog lanca, kompanija Delez Srbija kontinuirano podiže iskustvo nabavke na još viši nivo, donoseći kupcima širom Srbije ponudu i uslugu vrhunskog kvaliteta, po svetskim standardima, poručuju iz kompanije.