LIDLOVA ‘MIRISNA STAJALIŠTA‘ MAME BEOGRAĐANE

18. III 2019 | Čulo mirisa ima jak uticaj na naša osećanja, um i telo, prizive uspomene i lepa sećanja. Mirisi najduže ostaju sa nama, čak i kada zaboravimo sliku ili ton i zato kompanija Lidl Srbija Beograđanima “najkraći put do svežeg peciva“ dočarava upravo uz pomoć ovog čula. Šest autobuskih stajališta, postavljenih širom glavnog grada, zahvaljujući posebnoj tehnologiji, u kratkim vremenskim intervalima prenose prepoznatljivi miris Lidlove pekare.

Lidlova pekara u kojoj se pecivo peče više puta na dan, na ovaj način je još bliža potrošačima na beogradskim ulicama – u okolini Lidla na raskrsnici Ustaničke i ulice Vojislava Ilića, u Kneza Miloša, ispred Elektrotehničkog fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra, na Studentskom trgu, u Bulevaru Mihajla Pupina i u Bulevaru despota Stefana.

Kako ne bi samo osećali miris peciva, danas će prolaznici na ovim stanicama imati priliku i da probaju njihov ukus, jer će tu pristajati već prepoznatljivo Lidl kamionče, sa svežim pecivima iz Lidlove pekare.

Ovo je prvi put na srpskom tržištu da kompanija na ovaj način približava svoj asortiman potrošačima – pružajući im sveobuhvatan vizuelno-mirisni doživljaj na ulicama kojima prolaze svakog dana.