LIDL OTVORIO JOŠ JEDNU PRODAVNICU U NOVOM SADU

23. VIII 2021. | Kompanija Lidl Srbija otvorila je 12. avgusta u Novom Sadu još jednu prodavnicu, četvrtu po redu u ovom gradu. Novi Lidl na Futoškom putu 48, osim po svojoj ponudi, jedinstven je po tome što se pored prodavnice nalazi atlaski kedar, star 80 godina.

Pažljivo odabran asortiman sa više od 1.800 proizvoda domaćih i stranih dobavljača naći će se i na policama nove prodavnice u Novom Sadu. Osim prehrambenog asortimana, tu je i ponuda neprehrambenih proizvoda koja se svake nedelje menja. U skladu sa potrebama savremenih potrošača, među rafovima naći će se Lidlov Bio kutak i omiljene tematske nedelje prehrambenih proizvoda iz različitih delova sveta.

U novom novosadskom Lidlu zaposleno je 25 radnika, koji su prošli završne obuke za rad, od upoznavanja sa asortimanom i procesima rada, kasiranja, rada na pekari do brige o svežini proizvoda.

Za izgradnju ove prodavnice Lidl je angažovao 25 domaćih podizvođača, a u neposrednom okruženju prodavnice, Grad Novi Sad izveo je radove na izgradnji nove ulice sa pešačkim i biciklističkim stazama, što dopronsi daljem razvoju ovog dela grada.

Novu prodavnicu u Novom Sadu krasi stablo kedra čija lepota i nesvakidašnji oblik doprinose ukupnom izgledu ovog Lidla, a velika krošnja praviće hlad na mestu za predah u zelenom kutku parkinga Lidl prodavnice.